Galleri

Att arbeta tredimentionellt och föreställande är en utmaning som jag verkligen uppskattar. Jag har gjort det lite för lite bara. De tre skulpturer jag visar här kom till ca år 2005, under två kurshelger i skulptur på Folkuniversitetet med Bengt Gren som lärare. 

En viktig utgångspunkt för mig var de otaliga krokilektioner jag tagit under åren. Att se människokroppens proportioner på det sätt man gör när man tecknar kroki, är obetalbart. Linjen, mellanrummen och nyanserna. Människan är vacker. 

Skulptur

WOMAN 1 av Carina Edman – Skulptur i keramik – ca 15 cm – 4.200 SEK
WOMAN 2 av Carina Edman – Skulptur i keramik – ca 15 cm – 8.200 SEK
WOMAN 3 av Carina Edman – Skulptur i keramik – ca 15 cm – 4.200 SEK

Adress

Carina Edman

Pomeransgatan 46

253 73 Gantofta

 

Kontakt

carinaedman.art@gmail.com

0703-19 20 26

 

Följ mig

error: Content is protected !!